Skip to main content

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από αύριο στον δήμο Καλαμαριάς

Χειροποίητα κοσμήματα, χριστουγεννιάτικα στολίδια, διάφορες χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για δώρα είναι κάποια από τα αντικείμενα του μπαζάρ.

Μια γιορτή με Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ και παράλληλες εκδηλώσεις οργανώνει και πραγματοποιεί ο Σύλλογος «Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας, αύριο Παρασκευή 4 και μεθαύριο Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015, στο Θεατράκι της οδού Χηλής (Χηλής 12 & Τριπόλεως).
 
Χειροποίητα κοσμήματα, γυναικεία ρούχα, χριστουγεννιάτικα στολίδια, διάφορες χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για δώρα, διακοσμητικά, παιδικά βιβλία, κρασιά, χειροποίητα γλυκά και λικέρ, ζυμαρικά και άλλα φαγώσιμα, πλαισιώνουν την εορταγορά του Συλλόγου.

Το κοινό μπορεί να επισκεφθεί το Bazaar και να κάνει τις χριστουγεννιάτικες αγορές ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο, το έργο του Συλλόγου, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Παιδικού Αντιρευματικού Αγώνα και ιδιαίτερα για την περίθαλψη των παιδιών με χρόνιες ρευματοπάθειες.

Παράλληλα και τις δύο μέρες λειτουργίας του Μπαζάρ, στις 8 το βράδυ, θα δοθεί  η θεατρική παράσταση με τίτλο «Θα σας πω ένα παραμύθι», από το Εργαστήρι Θεατρικής Δημιουργίας του Δήμου Καλαμαριάς. Η  είσοδος για την παράσταση είναι δωρεάν, και όσοι θα την παρακολουθήσουν, μπορούν να προσφέρουν κάποια τρόφιμα μακράς διάρκειας, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλαμαριάς.

Οι ώρες λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου μπαζάρ και τις δύο μέρες είναι από τις 10 το πρωί έως τις 9.30 το βράδυ.