Skip to main content

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar στο Αριστοτέλειο Κολλέγιο

Οι μαθητές θα συμμετάσχουν σε θεατρικές παραστάσεις και θα ψάλλουν τα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα χαρίζοντας χαμόγελα

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar διοργανώνει την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, από τις  11 π.μ. έως τις 2 μ.μ., το Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις του δημοτικού σχολείου, στο Πανόραμα.

Με ευαισθησία και διάθεση για προσφορά  τα παιδιά του νηπιαγωγείου, του παιδικού σταθμού και του δημοτικού σχολείου του Αριστοτελείου Κολλεγίου, με τη βοήθεια των δασκάλων τους,  ετοιμάζουν χειροποίητες κατασκευές και βάζουν τη δική τους ...πινελιά σε διακοσμητικά είδη, που θα διατεθούν στo bazaar.  Πρόκειται για μία ξεχωριστή εκδήλωση  με πολλές εκπλήξεις, που συνδυάζει ψυχαγωγία και δημιουργία, καθώς τα παιδιά θα μπορούν να διασκεδάσουν στο καρουζέλ, στις βαρκούλες, στο τρενάκι, να ζωγραφίσουν και να κάνουν διάφορες κατασκευές υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτικών. Στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου οργανώνονται πολλές δραστηριότητες, οι οποίες θα πλαισιωθούν από ζωντανή μουσική,  με τραγούδια και χορούς για όλες τις ηλικίες.

Οι μαθητές θα συμμετάσχουν σε θεατρικές παραστάσεις και θα ψάλλουν τα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα χαρίζοντας χαμόγελα και στέλνοντας μήνυμα αγάπης.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή», σε οικογένειες της ενορίας του Προφήτη Ηλία Πυλαίας και στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Τούμπας για την υποστήριξη των καθημερινών συσσιτίων.