Skip to main content

Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Το πρόγραμμα της Χριστουγεννιάτικης Συναυλίας της Ορχήστρας του ΑΠΘ, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Δημόπουλου, περιλαμβάνει έργα των Bach και Händel.

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία θα πραγματοποιηθεί από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 21.00, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

Το πρόγραμμα της Χριστουγεννιάτικης Συναυλίας της Ορχήστρας του ΑΠΘ, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Δημόπουλου, περιλαμβάνει έργα των Bach, Händel, μουσική από τον κινηματογράφο, καθώς και Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μελωδίες.

Η Ορχήστρα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου έχει πραγματοποιήσει σειρά συναυλιών στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, στην Αίθουσα Συναυλιών του Ο.Μ.Μ.Θ., στις εκδηλώσεις των Δημητρίων, στο Ηράκλειο, στην Κοζάνη, στα Ιωάννινα, στη Βέροια, στη Νάουσα στη Σύμη κ.α. Επίσης, έχει πραγματοποιήσει με ιδιαίτερη επιτυχία συναυλίες στο εξωτερικό, ενταγμένες στα προγράμματα καταξιωμένων διεθνών φεστιβάλ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Φοιτητικής Εβδομάδας του ΑΠΘ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Η Συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσω διαδικτύου, από το σύνδεσμο https://www.auth.gr/video/19667