Skip to main content

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά ετοιμάζει το Σάββατο η ΚΑΕ Άρης

Οι μικροί φίλοι του Αυτοκράτορα θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο γήπεδο και να γνωρίσουν την ιστορία των κιτρινόμαυρων στο μουσείο μπάσκετ

Τη χριστουγεννιάτικη της γιορτή θα πραγματοποιήσει το ερχόμενο Σάββατο η ΚΑΕ Άρης στην «κιτρινόμαυρη» μπουτίκ δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς φίλους του συλλόγου να βρεθούν στο γήπεδο και να γνωρίσουν την ιστορία του συλλόγου στο θρυλικό μουσείο μπάσκετ της ομάδος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του «Αυτοκράτορα»:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 11:00, στην ARIS BC Boutique “The Legend Store” τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της. Τα μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας μας, να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους και με τη μασκότ, τον «Τίγρη», αλλά και να πουν τα κάλαντα στα μέλη της ομάδας. Ακόμη θα μπορέσουν, μαζί με τους γονείς τους να ξεναγηθούν στο Μουσείο μπάσκετ του ΑΡΗ από τη μεγάλη δόξα της ομάδας μας, τον Χάρη Παπαγεωργίου και να παραλάβουν τα διπλώματα που έχει εκδώσει το Μουσείο.

Ταυτόχρονα, όσοι θα παρευρεθούν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, θα μπορούν να φέρνουν τρόφιμα και άλλα είδη, με σκοπό να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη καθώς και τα ανθρωπιστικά ιδρύματα της πόλης μας, στο πλαίσιο του «2ου Γεύματος Αγάπης», που διοργανώνουν οι αθλητές του «Aris School of Basketball», σε συνεργασία με τους προπονητές και με τη στήριξη της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.. Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο…».