Skip to main content

Χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν στα 5άστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης

Η Voria.gr παρουσιάζει τις καλύτερες προτάσεις για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Επιμέλεια: Σοφία Παπαμαυρουδή

Τα 5άστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης έχουν ήδη φορέσει τα γιορτινά τους και καλούν τους Θεσσαλονικείς να απολαύσουν τα ειδικά μενού με ιδιαίτερες γιορτινές γαστρονομικές προτάσεις που έχουν διαμορφώσει για την παραμονή των Χριστουγέννων αλλά και ανήμερα της 25ης Δεκεμβρίου υπό τη συνοδεία καλής μουσικής, μέσα σε άκρως φιλόξενη και «ζεστή» ατμόσφαιρα.

Μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες και εκλεκτές σαμπάνιες, υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους και όχι μόνο, αναμένεται να συνοδεύσουν όσους επιλέξουν ρεβεγιόν σε ξενοδοχεία της πόλης.

Η Voria.gr σας παρουσιάζει τις καλύτερες προτάσεις για την Παραμονή των Χριστουγέννων και για ανήμερα τα Χριστούγεννα στα 5άστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Hotel Nikopolis

24/12

Απολαύστε  την Παραμονή των Χριστουγέννων με γευστικές δημιουργίες 7 πιάτων στο Da Vinci Restaurant υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.. Καλωσόρισμα με κοκτέιλ σαμπάνιας

Τιμή: 75 ευρώ κατ' άτομο (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά), παιδιά 4-12 ετών 35 ευρώ, παιδιά 0-4 ετών δωρεάν

Ώρα άφιξης 21:30.

25/12

Γιορτάστε την ημέρα των Χριστουγέννων στο Da Vinci Restaurant, υπό τους ήχους ζωντανής εορταστικής μουσικής και απολαύστε Ελληνικές παραδοσιακές γιορτινές γεύσεις στο Χριστουγεννιάτικο μπουφέ.

Τιμή κατ' άτομο 60ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά), παιδιά 4-12 ετών 50% έκπτωση, παιδιά 0-4 ετών δωρεάν

Ώρα προσέλευσης 13:30 με 17:00.


The Met Hotel


24/12

-Στο Maistros Ballroom απολαύστε στις 21:00 το Christmas Buffet Menu & Beverage Package, με welcome drink Gluhwein, συνοδεία ζωντανής μουσικής και Dj.

Τιμή: 70 ευρώ κατ' άτομο, παιδιά 6-12 ετών 35 ευρώ, παιδιά 0-6 δωρεάν.

-Στο Chan Bar Restaurant το a la Carte μενού και συνοδεία DJ προσφέρεται από τις 21:00 έως τις 2:00, με welcome drink Gluhwein.

25/12

Aνήμερα Χριστουγέννων σας περιμένει ένας πλούσιος Χριστουγεννιάτικος μπουφές 13:00 - 17:30 με συνοδεία ζωντανής μουσικής και welcome drink Gluhwein.
Τιμή: 50 ευρώ για φαγητό και ποτό, από τις 13:00 έως τις 17:30.
Παιδιά 6-12 ετών 15 ευρώ, παιδιά 0-6 δωρεάν.

Makedonia Palace

24/12

Φέτος,, το Makedonia Palace γυρίζει σελίδα και φοράει τα γιορτινά του για να ζήσει μια τελευταία φορά το μαγικό παραμύθι μια άλλης εποχής λίγο πριν σβήσουν τα φώτα για την πλήρη αναβάθμισή του.
Έτσι, μπορείτε να απολαύστε το μενού έξι πιάτων του Makedonia Palace, κάνοντας ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων με Dj και ζωντανή μουσική από το σχήμα της Χαράς Αντονωπούλου.

Τιμή: 85 ευρώ κατ' άτομο, 25 για παιδιά 6-12 ετών,

Ώρα άφιξης: 21:30

25/12

Απολαύστε τον Χριστουγεννιάτικο μπουφέ του Makedonia Palace με 65 ευρώ κατ'  άτομο και υπό του χριστουγεννιάτικους ήχους πιάνου και σαξόφωνου.
Ώρα άφιξης: 13:00-16.30

Excelsior Hotel

24/12

Γιορτάστε την Παραμονή των Χριστουγέννων με στυλ, απολαμβάνοντας μια υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία με ένα 7 course dinner, υπό τους ήχους ορχηστρικής μουσικής, στο μοναδικό χώρο του Mezzanine.

Τιμή: 72 ευρώ κατ' άτομο, περιλαμβάνεται αφρώδης οίνος .

Παράλληλα, στο be* το νέο εστιατόριο του Excelsior μπορείτε να απολαύσετε νέες γαστρονομικές γεύσεις σε ένα δείπνο πέντε πιάτων, με welcome drink κοκτέιλ.
Τιμή κατ 'άτομο 45 ευρώ

25/12

Τα εστιατόριο Mezzanine και be* του Exelsior Hotel θα παραμείνουν ανοιχτά ανήμερα των Χριστουγέννων και θα σας περιμένουν από τις 12 το μεσημέρι με a la cart μενού και γιορτινή μουσική, προκειμένου να περάσετε όμορφες και ξέγνοιστες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Hyatt Regency Thessaloniki

Γιορτάστε τις πιο λαμπερές μέρες του χρόνου με τους αγαπημένους σας σε ένα ασυναγώνιστο περιβάλλον που θα διασφαλίσει το Hyatt Regency Thessaloniki, για μια αξέχαστη εμπειρία.

24/12

Απολαύσετε ένα μενού πέντε πιάτων στο εστιατόριο Αμβροσία, που θα ετοιμάσουν ο Executive Chef Απόστολος Αλτάνης και η ομάδα του, σε ένα άκρως εορταστικό σκηνικό με ζωντανή μουσική υπόκρουση.

Τιμή: 98 ευρώ κατ' άτομο με welcome drink Gluhwein και 38 ευρώ για κάθε παιδί.

25/12

Το Hyatt Regency Thessaloniki προσφέρει ένα Χριστουγεννιάτικο Brunch ανήμερα των Χριστουγέννων, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα στο εστιατόριο Αμβροσία.

Electra Palace

24/12

Γιορτάστε την Παραμονή των Χριστουγέννων μέσα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται το εστιατόριο Ορίζοντες , στο roof garden του Electra Palace, με welcome drink αφρώδη οίνο και amuse bouche και αφεθείτε στις γεύσεις της εκλεπτυσμένης κουζίνας, με θέα τη γιορτινή πόλη, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, μετά τις 22.00 το βράδυ.

Απολαύστε την υπόλοιπη βραδιά με μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία έξι πιάτων με τη συνοδεία χριστουγεννιάτικης μουσικής.
Τιμή: 75 ευρώ κατ' άτομο, 25 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών.

25/12

Περιπλανηθείτε σε μια πανδαισία γεύσεων και απολαύστε παραδοσιακά εδέσματα στο Χριστουγεννιάτικο μπουφέ του Electra Palace από τις 13:00 έως τις 16:00.
Τιμή: 45 ευρώ κατ' άτομο (Συμπεριλαμβάνεται λευκό και κόκκινο κρασί) και 20 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών.