Skip to main content

«Χρυσό» στον δήμο Θεσσαλονίκης για την πλατφόρμα e-διαβουλεύσεων

Ο δήμος απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Εφαρμογή ηλεκτρονικής διαβούλευσης για σημαντικές αποφάσεις και σχέδια».

Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εφαρμογή ηλεκτρονικής διαβούλευσης για σημαντικές αποφάσεις και σχέδια» απέσπασε ο δήμος Θεσσαλονίκης για τη δημιουργία της πλατφόρμας ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων, στο πλαίσιο της απονομής «Best City Awards 2017», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017, στην  «Τεχνόπολη»  του Δήμου Αθηναίων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εταιρείες, φορείς και δήμοι από όλη την Ελλάδα που διαθέτουν και εφαρμόζουν τεχνολογίες για ευφυείς, αειφόρες και βιώσιμες πόλεις.

Στην τελετή απονομής παραβρέθηκαν Δήμαρχοι από όλη τη χώρα, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν γύρω από τις καινοτόμες δράσεις, τις πρακτικές και τις εφαρμοσμένες τεχνολογίες, οι οποίες εξασφαλίζουν καθαρό περιβάλλον, υγεία, ασφάλεια, πολιτισμό, ευκαιρίες εργασίας, οικονομική ανάπτυξη και καλύτερη ποιότητα ζωής για τους πολίτες.