Skip to main content

Χρυσή ισοπαλία για τον Άρη στην Πάτρα και ξανά κορυφή (video)

Η ισοπαλία έφερε τους Κιτρινόμαυρος ξανά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 54 βαθμούς, όσους έχει και ο ΟΦΗ, ενώ η Παναχαϊκή ανέβηκε στους 47

Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο Άρης στον αγώνα με την Παναχαϊκή για την 22η Αγωνιστική της Football League.

Η ισοπαλία έφερε τους Κιτρινόμαυρος ξανά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 54 βαθμούς, όσους έχει και ο ΟΦΗ, ενώ η Παναχαϊκή ανέβηκε στους 47.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Χρήστος Ελευθεριάδης στο 43' που πήρε το «ριμπάουντ», ύστερα από απόκρουση του τερματοφύλακα Αναγνωστόπουλου σε σουτ του Γιώργου Φωτάκη, και με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των κιτρινόμαυρων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι άμυνες των δύο ομάδων άνοιξαν με τον Άρη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να αναζητά το γκολ της ισοφάρισης και την Παναχαϊκή να αξιοποιεί τους ανοιχτούς διαδρόμους. Η αστοχία των γηπεδούχων, ωστόσο, με τον χρόνο να κυλά αντίστροφα, έκανε... βαριά τα πόδια των παικτών της Παναχαϊκής, με τον Άρη τελικά λίγο πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου, να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 88' ο Μάρκος Ντούνης, που είχε περάσει πριν λίγα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, έστειλε με απευθείας εκτέλεση φάουλ τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε για τους Θεσσαλονικείς.

Τέλος, λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, επικράτησαν αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων με αποτέλεσμα τις αποβολές του Ντάσιου για την Παναχαϊκή και του Μπαστακού του Άρη, ενώ ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε και ο Βαλεριάνος, αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη του διαιτητή της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος (67′ Μπουτζίκος), Ντάσιος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Φουρλάνος (59′ Γκίνο), Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Αργυρόπουλος (79′ Μουστακόπουλος), Μωραΐτης.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου (83′ Μπαστακός), Μουμίν, Κάσσος, Παυλίδης (58′ Ντούνης), Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος (75′ Πασάς).