Skip to main content

Χρυσικόπουλος: Θέλουμε πολύ τη νίκη και την πρόκριση

«Η Πάρτιζαν είναι πολύ καλή ομάδα, το ξέρουμε, αλλά δεν πρέπει να έχουμε επιπρόσθετη πίεση», δήλωσε ο φόργουορντ του Δικεφάλου

Για την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο Βελιγράδι κόντρα στην Πάρτιζαν για το Basketball Champions League μίλησε ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο φόργουορντ του Δικεφάλου δήλωσε:
 
«Δεν έτυχε να παίξω ούτε στη Σερβία, ούτε στην Κροατία, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Είναι πολύ θετικό για μας που είχαμε λίγο χρόνο παραπάνω για να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι. Ξεκουραστήκαμε λίγο, καθάρισε το μυαλό μας και κάναμε πολλή δουλειά και στο βίντεο και στην προπόνηση, ώστε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για τον αγώνα της Τετάρτης».

Για την μάχη της πρόκρισης: «Πιστεύω ότι θα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον έλεγχο στα ριμπάουντ, που είναι ένα από τα πολύ δυνατά σημασία της Πάρτιζαν. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να τρέξουν και φυσικά να κλείσουμε καλά και σίγουρα καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι τον Χάτσερ. Έχουμε ένα πλάνο το οποίο πρέπει να ακολουθήσουμε για να φτάσουμε στη νίκη. Είναι κάτι που τo θέλουμε πολύ, να κερδίσουμε, να προκριθούμε και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση».

Υπάρχουν αρκετά πράγματα που θα παίξουν ρόλο στον αγώνα της Τετάρτης. Η έδρα, η ατμόσφαιρα, το +2 που έχει από το πρώτο παιχνίδι η Πάρτιζαν, ενδεχομένως και η κούραση.

Για τα στοιχεία που θα παίξουν ρόλο στην αναμέτρηση: «H κούραση πολλές φορές είναι και στο μυαλό. Και πολλά ξεκινούν από εκεί, για αυτό και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς. Να μην μας επηρεάσει τίποτα, ούτε η ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν θα είναι όπως στο δικό μας γήπεδο, στο πρώτο ματς, που υπήρχε ένα πολύ όμορφο φιλικό κλίμα, αλλά είμαι σίγουρος ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Νομίζω ότι οι Σέρβοι έχουν μιλήσει ήδη για sold out.

H ατμόσφαιρα θα είναι αυτή που θέλει ο κάθε αθλητής να αγωνίζεται, ένα γεμάτο γήπεδο. Η Πάρτιζαν είναι πολύ καλή ομάδα, το ξέρουμε, αλλά δεν πρέπει να έχουμε επιπρόσθετη πίεση. Μάλλον αυτοί θα πρέπει να έχουν περισσότερη πίεση, τώρα που πήραν το προβάδισμα. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, όσο καλύτερα μπορούμε αυτά που πρέπει για να κερδίσουμε. Μόνο να μην κερδίσουμε με έναν πόντο. Θέλουμε κάτι παραπάνω, αλλά δεν έχει μεγάλη διαφορά…».