Skip to main content

Χρυσικόπουλος: Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερo μας εαυτό

«Η 4η θέση στην κανονική περίοδο είναι κάτι που θέλουμε, αλλά είναι δύσκολο το παιχνίδι μας», δήλωσε ο φόργουορντ του «Δικεφάλου»

Για τα στοιχεία τα οποία πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στην αυριανή αναμέτρηση εναντίον του Παναθηναϊκού αλλά και για τα πλέι οφ μίλησε ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο φόργουορντ του «Δικεφάλου»:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, με μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη αυτή την στιγμή, κάτι που σημαίνει ότι είναι ιδιαίτερα αυξημένος και ο βαθμός δυσκολίας αυτού του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ γρήγορα, είναι ιδιαίτερα αθλητική ομάδα και εμείς για να έχουμε τύχη στο παιχνίδι θα πρέπει να τους περιορίσουμε και να τους κρατήσουμε μακριά από όλα εκείνα τα καλά στοιχεία του παιχνιδιού τους.

Παράλληλα θα πρέπει να δείξουμε και τον καλύτερό μας εαυτό, καθώς έρχονται και τα play off. Η 4η θέση στην κανονική περίοδο είναι κάτι που θέλουμε, αλλά είναι δύσκολο το παιχνίδι μας, ενώ μπορεί να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση και πριν εμείς ξεκινήσουμε. Αυτό μπορεί να παίξει τον ρόλο του, αλλά εμείς σε κάθε περίπτωση πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Και τώρα που μπαίνουμε στην τελική φάση του πρωταθλήματος, ποιες είναι οι βλέψεις του ΠΑΟΚ; «Στόχος μας είναι να μπούμε στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος. Θα θέλαμε να έχουμε και την 4η θέση στην κανονική περίοδο για να έχουμε και το πλεονέκτημα της έδρας στην προσπάθειά μας αυτή, αλλά το πλέον σημαντικό είναι να παίξουμε καλά όταν θα έρθει ώρα που θα κριθούν όλα. Και επειδή αυτός είναι ο στόχος μας, πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας».