Skip to main content

Χρυσή η Άννα Κορακάκη για πρώτη φορά στα 10μ του παγκοσμίου κυπέλλου!

Η ελληνίδα σκοπεύτρια απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι δικαιολογημένα κατέκτησε τον τίτλο της κορυφαίας σκοποβόλου για το 2016

Σε έναν ακόμα συγκλονιστικό τελικό, η Άννα Κορακάκη απέδειξε ότι δικαιολογημένα πήρε τον τίτλο της κορυφαίας σκοποβόλου για το 2016, κερδίζοντας για πρώτη φορά στην καριέρα της το χρυσό μετάλλιο στα 10μ. παγκοσμίου κυπέλλου.

Μετά το χάλκινο μετάλλιο στα 25μ. αεροβόλου πιστολιού, η Κορακάκη πρόσθεσε ακόμα ένα, αυτή τη φορά το χρυσό στα 10μ. αεροβόλου πιστολιού στο παγκόσμιο κυπέλλο που διεξάγεται στο Μόναχο.

Η 21χρονη Ελληνίδα δις Ολυμπιονίκης έδωσε πολύ μεγάλη μάχη αρχικά με την Κινέζα Γιουεμένι Λι και στη συνέχεια με την Ουκρανή Ολέν Κόστεβιτς, όμως η Κορακάκη ήταν πολύ ψύχραιμη στις τελευταίες βολές διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι το τέλος για να κερδίσει το πρώτο χρυσό μετάλλιο της καριέρας της, στα 10μ. παγκοσμίου κυπέλλου.

Το σκορ της Κορακάκη στον τελικό ήταν 241,2, ενώ η Ουκρανή Κόστεβιτς που έκανε φοβερή αντεπίθεση και από την έκτη θέση βρέθηκε στη δεύτερη, ολοκλήρωσε με 238,3 και στην τρίτη θέση η Κινέζα Λιν με 217,5.

Πηγή: sportsfeed.gr