Skip to main content

Χουάντερσον: Σημαντικό να έχουμε τον κόσμο κοντά μας

«Η ομάδα ήταν πολύ συγκεντρωμένη και καταφέραμε να πάρουμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα», δήλωσε για τη νίκη με τον ΠΑΣ ο πορτιέρε του «Γηραιού»

Για τη μεγάλη νίκη του Ηρακλή εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και για το γεγονός ότι πλέον οι «κυανόλευκοι» κρατούν την τύχη στα χέρια τους μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena», ο Σίλβα Χουάντερσον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του «Γηραιού»:

«Η ομάδα ήταν πολύ συγκεντρωμένη και καταφέραμε να πάρουμε ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό αποτέλεσμα. Καταφέραμε να παίξουμε το παιχνίδι που θέλαμε και πήραμε το διπλό».

Για τις τρεις συνεχόμενες νίκες: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για τις νίκες, αν και είμαστε στεναχωρημένοι γιατί φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση. Πρέπει να κοιτάμε την κορυφή της βαθμολογία και όχι να είμαστε στον πάτο».

Για τους φίλους του Ηρακλή που βρέθηκαν στα Γιάννενα: «Είναι πολύ ωραία το συναίσθημα και πολύ σημαντικό για μας, να τους έχουμε κοντά μας. Φέτος ήταν και πάλι δίπλα μας παρά τα προβλήματα που υπήρχαν και αυτό είναι θαυμάσιο».

Αναφορικά με τον θάνατο του πατέρα του Ζιαμπάρη και το πόσο τους επηρέασε: «Ήταν πολύ δύσκολο για τον παίκτη αλλά και για όλη την ομάδα. Θέλαμε να παίξουμε για τον Ζιαμπάρη».

Θα μείνεις στον Ηρακλή; «Δεν ξέρω, περιμένουμε να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα και στην συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει».