Skip to main content

Χουάντερσον: Είμαι χαρούμενος για τον Ηρακλή, μου λείπει η Θεσσαλονίκη

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας του Απόλλωνα Σμύρνης υπογράμμισε πως για τους φίλους του «Γηραιού» αξίζει μία ομάδα που να αποπνέει υγεία

Για τη σχέση του με τον Ηρακλή αλλά και τη συνέχεια της καριέρας του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ρ/σ «Fair Play», ο Χουάντερσον Σίλβα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας του Απόλλωνα Σμύρνης:

Για το αν παρακολουθεί τη φετινή πορεία του Ηρακλή: «Είμαι χαρούμενος για την πορεία του Ηρακλή. Έχω πολλά likes από φίλους του Ηρακλή στο Facebook και στο Instagram. Θα ήθελα, βέβαια, τον Ηρακλή στη μεγάλη κατηγορία, γιατί εκεί είναι η φυσική του θέση. Δεν έχει αυτή τη στιγμή τα προβλήματα που είχε πέρσι ή πριν δέκα χρόνια. Στους φίλους του Ηρακλή αξίζει μία ομάδα που να αποπνέει υγεία».

Για το δικό του μέλλον: «Το συμβόλαιό μου με τον Απόλλωνα ολοκληρώνεται τώρα. Έχω ορισμένες προτάσεις στα χέρια μου και θα δω τι θα κάνω. Δεν αγωνίστηκα όσο θα ήθελα στο σύνολο της σεζόν, όμως στα τελευταία παιχνίδια πήρα συμμετοχές και είχα καλές εμφανίσεις».

Για την αγάπη του για τη Θεσσαλονίκη: «Πέρασα πέντε χρόνια στη Θεσσαλονίκη κι έχω ένα σπίτι εκεί. Η Αθήνα είναι μία ωραία πόλη, έχει καλή ζωή, όμως η Θεσσαλονίκη μου λείπει πάρα πολύ».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ηρακλή: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, είμαι ποδοσφαιριστής. Πάντως αυτή η ομάδα είναι στην καρδιά μου. Έχω να θυμάμαι μόνο καλές στιγμές, με εξαίρεση την πτώση στη Γ’ Εθνική. Αν πάω στη Βέροια ή στην Αθήνα όλοι λένε: «Ο Χουάντερσον, ο τερματοφύλακας του Ηρακλή». Επομένως είμαι ευγνώμων στον Ηρακλή για αυτό».