Skip to main content

Χωρίς τον Μαρίν Λέοβατς ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Βλάνταν Ίβιτς θα δοκιμάσει εναλλακτικές λύσεις όπως η χρησιμοποίηση του Κίτσιου στα δεξιά και η μετάθεση του Μάτος στην αριστερή πλευρά.

Με χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν εναντίον της Φιορεντίνα, ξεκίνησε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Στο παιχνίδι αυτό ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κροάτη, Μαρίν Λέοβατς, που θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική ποινής που μεταφέρει από το περυσινό πρωτάθλημα, ενώ προσανατολίζεται στο να περάσει στην αριστερή πλευρά της άμυνας τον Ισπανό, Χοσέ Κρέσπο, ως αντικαταστάτη του Λέοβατς.

Στην αυριανή προπόνηση ο Σέρβος προπονητής θα δοκιμάσει και εναλλακτικές λύσεις όπως η χρησιμοποίηση του Στέλιου Κίτσιου στο δεξί άκρο της άμυνας και με αμοιβαία μετάθεση του Λέο Μάτος στην αριστερή πλευρά.

Επίσης πιθανολογείται πως θα επιστρέψουν στην αποστολή της ομάδας οι Χάρης Χαρίσης και Φακούντο Περέϊρα, που απουσίασαν για λόγους τακτικής από την χθεσινή αποστολή.

Ο Βλάνταν Ιβιτς έχει καταστήσει σαφές ότι στόχος του είναι να μοιράσει δίκαια χρόνους συμμετοχής και αποστολές στους παίκτες, όχι μόνο σύμφωνα με τις ανάγκες της ομάδας αλλά και με βάση την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.