Skip to main content

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα πολλές περιοχές στη Θεσσαλονίκη

Έχει προγραμματιστεί διακοπή της ηλεκτροδότησης σήμερα από τις 8.00 έως τις 11.00 σε περιοχές του κέντρου, του Χορτιάτη και του δήμου Παύλου Μελά.

Διακοπή της ηλεκτροδότησης σε αρκετούς δήμους της Θεσσαλονίκης θα σημειωθεί σήμερα Κυριακή, λόγω εργασιών στο δίκτυο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ χωρίς ρεύμα θα μείνουν τα νοικοκυριά τις πρωινές ώρες.

Συγκεκριμένα, στον δήμο Θεσσαλονίκη διακόπτεται η ηλεκτροδότηση από τις 8.00 έως τις 11.00 στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Αρμενοπούλου, Κ.Μελενίκου, Δημ. Γούναρη (από Αρμενοπούλου ως Αγ. Δημητρίου), Απ. Παύλου, Τηλέμαχου, Φωτάκου.

Στο δημοτικό διαμέρισμα Χορτιάτη από τις 8.00 έως τις 14.00 δεν θα έχουν ρεύμα οι καταναλωτές που βρίσκονται στο πάρκο κεραιών Χορτιάτη, - αναμεταδότες- ραντάρ – αντλιοστάσια ΔΕΥΑ.

Στον δήμο Παύλου Μελά από τις 8.00 έως τις 14.30 και ειδικότερα στην περιοχή Ευκαρπίας οι δρόμοι Ανθοκήπως, Καραϊσκάκη, Υψηλάντου, Ολύμπου, Παπαδιαμάντη, Εδέσσης.

Στον δήμο Βόλβης τις ίδιες ώρες σε όλους τους οικισμούς παραπλεύρως Εγνατίας Οδού από κόμβο Βρασνών έως περιοχή Ριβιέρα με όλα τα καταστήματα, επιχειρήσεις, αντλιοστάσια εκκλησίες.

Στον δήμο Χαλκηδόνας από τις 8.30 έως τις 10.30 στην περιοχή Αγχίαλου και έως τις 14.00 στην περιοχή Πρόχωμα. Στο δήμο Θέρμης από τις 8.30 έως τις 12.00 στην ΒΙΠΕ και συγκεκριμένα, στην περιοή της Ιντερμπετόν – Εστία, Κύβος.