Skip to main content

Χωρίς ρεύμα περιοχή του Βαρδαρίου -Εκτός λειτουργίας 11 υποσταθμοί

Εξαιτίας της βλάβης, η οποία επεκτείνεται περιμετρικά της οδού Λαγκαδά, έχουν βγει εκτός λειτουργίας έντεκα υποσταθμοί της ΔΕΗ.

Χωρίς ρεύμα είναι από τις 9 περίπου το πρωί χιλιάδες νοικοκυριά στην περιοχή του Βαρδαρίου, λόγω διπλής βλάβης σε κύρια γραμμή της ηλεκτροδότησης.

Η βλάβη είναι σε υπόγειο καλώδιο αλλά και σε διακόπτη στον υποσταθμό που βρίσκεται επί της οδού Λαγκαδά. Έχει απομονωθεί από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και ήδη προσπαθούν για την αποκατάστασή της.

Εξαιτίας της βλάβης, η οποία επεκτείνεται περιμετρικά της οδού Λαγκαδά, έχουν βγει εκτός λειτουργίας έντεκα υποσταθμοί, σύμφωνα με όσα ανέφερε στη Voria.gr ο Διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Παυλίδης.

Εκτιμάται ότι λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι θα έχει αποκατασταθεί η βλάβη και θα επανέλθει η ηλεκτροδότηση στα νοικοκυριά.

Από νωρίς το πρωί στην περιοχή του Λαγκαδά έσπευσαν και οχήματα της πυροσβεστικής καθώς είχαν αναφερθεί και καπνοί σε υποσταθμό της ΔΕΗ. Η Πυροσβεστική διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει φωτιά στο σημείο και αποχώρησε.