Skip to main content

Χωρίς ρεύμα μέχρι το μεσημέρι περιοχές σε δήμο Δέλτα και Ωραιόκαστρο

Η διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα είναι από τις 8.00 το πρωί και σε ορισμένες περιοχές η ηλεκτροδότηση θα αποκατασταθεί στις 14.45 το μεσημέρι.

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε περιοχές του δήμου Δέλτα και του δήμου Ωραιοκάστρου, λόγω εργασιών στο δίκτυο από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Η διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα είναι από τις 8.00 το πρωί και σε ορισμένες περιοχές θα αποκατασταθεί στις 14.45 το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, χωρίς ρεύμα θα είναι από τις 8.00 έως τις 11.00 οι οικισμοί Νέας Φιλαδέλφειας, Μεσαίου, Πετρωτού και Μονολόγου, στο Ωραιόκαστρο.

Επίσης, η διακοπή αφορά το λατομείο ΑΤΛΑΣ, Mak Fast Mike Κεραία Fodadone, Cosmote Ναίδριο Αγ. Μαγδαληνής, τα βουστάσια Μονολόφου Θεοδούλη, Αργυροπούλου βουστάσια, Πετρωτού Παναγιωτίδη Βουστάσια, Μεσαίου Αμανατίδη Βουστάσια Ν. Φιλαδέλφειας Βαρτανίδης, Βαλασάκης, Σπανού, Καρατζά, Μορέλου και θερμοκήπιο Ταταρίνοβα.
 
Από τις 8.00 έως τις 14.30.00 η περιοχή της Νέας Μαγνησίας και τα εργοστάσια Μύλοι Αγ. Γεωργίου, Νταβας, Γκρέτα Φαρμ και Τριανταφύλλη.

Από τις 8.00 έως τις 14.45 δεν θα είναι χωρίς ρεύμα ο οικοσμός Χαλαστράσκοντα στην περιοχή γηπέδου και δυτικά προς τον Αξιό Ποταμό ενώ θα επηρεάσει τα εργοστάσια Καμανα, Λιλιοπούλου, Ψιλιούργης, Γεωργάκης, Μπέκα, Φιλιππίδα - Φαφα καθώς και τα βουστάσια Καμανά, Σαλιάρα, Μαλιούρης Κουλούρη, Παπούλη αλλά και το κοινοτικό αντλιοστάσιο.