Skip to main content

Με καθυστερήσεις και ατυχήματα η έξοδος προς Χαλκιδική

Καθυστερήσεις, λόγω του όγκου των οχημάτων, καταγράφονται από το ύψος του Mediterranean Cosmos έως και την έξοδο για Τρίλοφο

Με σημαντικές καθυστερήσεις διεξάγεται, από τις 11:00 και έπειτα, η μαζική έξοδος των Θεσσαλονικέων για το Σαββατοκύριακο προς τη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, λόγω του όγκου των οχημάτων, καθυστερήσεις καταγράφονται από το ύψος του Mediterranean Cosmos έως και την έξοδο για Τρίλοφο. Την κατάσταση δυσχέρανε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στο ύψος των φυτωρίων Βασιλειάδη, στο ρεύμα προς Χαλκιδική, στο οποίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα. Και τα δύο αυτοκίνητα βρίσκονταν στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να σημειωθεί μποτιλιάρισμα στο σημείο. Ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:30 στο ύψος της Σωζόπολης, γεγονός που προκάλεσε για αρκετή ώρα ένα ακόμη μίνι-μποτιλιάρισμα, στον δρόμο για την... όαση της Χαλκιδικής. Παράλληλα, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε και στο ύψος του Σχολαρίου, λίγο μετά τις 16:40, όταν ΙΧ ανετράπη μερικώς καταλήγοντας στο μέσον του οδοστρώματος, προκαλώντας νέο κομφούζιο.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνταν νωρίτερα τα οχήματα στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής με κατεύθυνση προς Περαία, από το ύψος του ΙΚΕΑ έως και τα Πράσινα Φανάρια.

Ακόμη, καθυστερήσεις παρατηρούνται και στο τμήμα Μουδανιά - Ποτίδαια, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στο φανάρι της Νικήτης.

Την ίδια στιγμή, αυξημένη είναι και η κίνηση στα διόδια των Μαλγάρων, χωρίς, ωστόσο, να σημειώνονται προβλήματα. Κανονικά διεξάγεται η κίνηση στην Εγνατία Οδό, με κατεύθυνση προς Καβάλα, παρά την αυξημένη διέλευση από τα διόδια Προφήτη.