Skip to main content

Επιστροφή με χαμηλές ταχύτητες από Χαλκιδική-Μποτιλιάρισμα στην Καρδία

Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων από Χαλκιδική προς Θεσσαλονίκη. Πολύ χαμηλές ταχύτητες από Καλλικράτεια και στην κάθοδο της Καρδίας.

Σε εξέλιξη είναι από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής η επιστροφή των Θεσσαλονικέων από τις παραλίες της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την Τροχαία, η κίνηση είναι αυξημένη σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής. Μικρές καθυστερήσεις σημειώνονται στο φανάρι της Νικήτης, αλλά λόγω της παρουσίας τροχονόμου τα αυτοκίνητα κινούνται με καλό ρυθμό. Αυξημένη είναι η κίνηση από το Παλιούρι μέχρι το Πολύχρονο.

Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στο δίκτυο από Καλλικράτεια προς Θεσσαλονίκη, λόγω του μεγάλου όγκου των οχημάτων. Νωρίτερα στο ύψος της Καλλικράτειας είχε καραμπόλα.

Χαμηλές είναι οι ταχύτητες στην κάθοδο της Καρδίας, με τα αυτοκίνητα να κινούνται σημειωτόν. Στο Λάκωμα και στο Μεσημέρι οχήματα ακινητοποιήθηκαν, αφού εξαιτίας των χαμηλών ταχυτήτων, ανέβασαν θερμοκρασία οι μηχανές.

Προβλήματα και στο δρόμο του αεροδρομίου, με εκδρομείς που επιστρέφουν από τις κοντινές παραλίες Περαία, Επανομή, Μηχανιώνα.

Από την πλευρά της Πιερίας χωρίς προβλήματα διεξάγεται η επιστροφή. Επτά ταμεία είναι σε λειτουργία στα διόδια των Μαλγάρων, και δεν παρουσιάζονται καθυστερήσεις.