Skip to main content

Χωρίς νερό περιοχές σε Σταυρούπολη, Πεύκα και Μάλγαρα

Διακοπές υδροδότησης υπάρχουν σήμερα Πέμπτη σε περιοχές του δήμου Νεάπολης - Συκεών, του δήμου Παύλου και του δήμου Δέλτα

Διακοπές υδροδότησης υπάρχουν σήμερα Πέμπτη σε περιοχές του δήμου Νεάπολης - Συκεών, του δήμου Παύλου και του δήμου Δέλτα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, σε εξέλιξη βρίσκονται διακοπές νερού στα Πεύκα (στην οδό Πλάτωνος και σε όλες τις παρακείμενες οδούς) και στη Σταυρούπολη (στην οδό Μακεδονομάχων και σε όλες τις παρακείμενες οδούς). Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της υδροδότησης στις δύο περιοχές είναι στις 12:30 και στις 12:00, αντιστοίχως. Δείτε τις εν εξελίξει διακοπές ή βλάβες υδροδότησης στη Θεσσαλονίκης, μέσω της ειδικής πλατφόρμας της ΕΥΑΘ, ΕΔΩ.

Παράλληλα, όπω ςανακοίνωσε ο δήμος Δέλτα, σήμερα από τις 6 το πρωί έχει διακοπεί η υδροδότηση στα Νέα Μάλγαρα λόγω εργασιών καθαρισμού και απολύμανσης του υδατόπυργου. Η υδροδότηση θα επανέλθει σταδιακά έως τις 2 το μεσημέρι.

Οι συγκεκριμένες εργασίες γίνονται στο πλαίσιο ενεργειών της ΔΕΥΑΔΔ( Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Δέλτα) καθαρισμού και απολύμανσης των εγκαταστάσεων εξυγίανσης πόσιμου νερού και των δεξαμενών των υδατόπυργων, με στόχο τη βελτίωση της υδροδότησης στις Δημοτικές Κοινότητες Νέων Μαλγάρων, Κυμίνων και στην Τοπική Κοινότητα Βραχιάς.