Skip to main content

Χωρίς Μπένταλεμπ η Σάλκε στη Θεσσαλονίκη - Η αποστολή των Γερμανών

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Έρικ Τσούπο-Μοτίνγκ με τον Καμερουνέζο επιθετικό να ξεπερνά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν στον προσαγωγό

Χωρίς τον Ναμπίλ Μπένταλεμπ που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα ταξίδεψε η Σάλκε στη Θεσσαλονίκη ενόψει του αυριανού ευρωπαϊκού αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ για τη φάση των «32» του Europa League.

Ο Γαλλοαλγερινός μέσος αποτελεί έναν εκ των πιο φορμαρισμένων ποδοσφαιριστών των «βασιλικών μπλε» το τελευταίο διάστημα και ο Μάρκους Βάιντσιρλ πονοκεφαλιάζει για την αντικατάστασή του.

Αντίθετα, κανονικά για τη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε ο Έρικ Τσούπο-Μοτίνγκ καθώς ο Καμερουνέζος επιθετικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν στον προσαγωγό.

Την αποστολή της γερμανικής ομάδας απαρτίζουν οι:

Φέρμαν, Βελενρόϊτερ, Νούμπελ, Χέβεντες, Κολάσινατς, Κερέρ, Μπαντστούμπερ, Ρίτερ, Νάλντο, Νάστασιτς, Νιούμαν, Γκάις, Μέγιερ, Γκορέτσκα, Κονοπλιάνκα, Αόγκο, Σταμπουλί, Καλιγκιούρι, Σεπφ, Τσούπο-Μοτίνγκ, Μπουργκστάλερ και Χούντελαρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 22 ποδοσφαιριστές θα κοπούν οι 4 ώστε να δηλωθεί και επίσημα η τελική 18αδα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Κριστιάν Χέιντελ τόνισε πως «περιμένουμε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, θα πρέπει να επιβάλουμε την παρουσία μας στο γήπεδο. Ο Φεβρουάριος κύλησε πολύ καλά για εμάς μέχρι στιγμής, επανήλθαμε πολύ καλά μετά την ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και έχουμε βελτιωθεί από τότε» και πρόσθεσε:

 «Ήμασταν δυνατοί σαν σύνολο κόντρα στη Χέρτα, κρατήσαμε τη μπάλα για ενενήντα λεπτά υπό τον έλεγχό μας και είχαμε συνολικά μια εμφάνιση που μας αφήνει ικανοποιημένους. Τώρα παίρνουμε αυτό το θετικό συναίσθημα στην Ελλάδα και θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για τον επαναληπτικό στην έδρα μας ώστε να φτάσουμε στους «16» της διοργάνωσης».

Από τη μεριά του, ο Γάλλος μέσος Μπέντζαμιν Σταμπουλί υπογράμμισε: «τα αποτελέσματα και εμφανίσεις μας είναι καλές και εύχομαι να συνεχιστούν, ο στόχος μας είναι να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και πιστεύω πως έχουμε καλές πιθανότητες γιατί παίξαμε καλά μέχρι στιγμής στο Europa League. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω στις εμφανίσεις που κάναμε στη φάση των ομίλων».

Τέλος, ο Σέρβος στόπερ Ματίγια Νάστασιτς περιμένει μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα αύριο στο γήπεδο και δήλωσε γι’ αυτό: «Δεν πρέπει να αφήσουμε την ατμόσφαιρα να μας επηρεάσει. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Αν μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό, τότε είμαι σίγουρος πως αποκτήσουμε έτσι καλές πιθανότητες πρόκρισης έχοντας τον επαναληπτικό στην έδρα μας».