Skip to main content

Χωρίς Κόνιαρη - Ζάρα στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ, ερωτηματικό ο Κλάσεν

Ο Ζάρας υπέστη θλάση στους προσαγωγούς, ο Κόνιαρης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική ενώ ο Κλάσεν έχει δισκοκήλη

Τέσσερις ήταν οι απουσίες που υπήρχαν από την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει ο Θοδωρής Ζάρας στους προσαγωγούς να τον θέτουν εκτός αποστολής από τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό (Κυριακή 15/10 στις 18:00).

Ο έμπειρος γκαρντ υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις (μαγνητική), διαπιστώθηκε θλάση στους προσαγωγούς.

Αναπόφευκτα τέθηκε εκτός μάχης για τον αγώνα της Κυριακής, ενώ ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας, ώστε να μπορέσει να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με την Γκαζιαντέπ. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί ξανά τη Δευτέρα.

Ο Αντώνης Κόνιαρης ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και θα μείνει και αυτός εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, λόγω των ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική.

Εξετάσεις έκανε και ο Όουεν Κλάσεν, λόγω ενοχλήσεων στη μέση (δισκοκήλη). Ο Καναδός σέντερ έμεινε εκτός προπόνησης, ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και το μεσημέρι του Σαββάτου θα αποφασιστεί εάν θα ακολουθήσει την αποστολή των «ασπρόμαυρων» στην Αθήνα.

Τέλος ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.