Skip to main content

Χωρίς εκδοτήρια η διανομή των εισιτηρίων στον ΠΑΟΚ για τον τελικό

Η ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναλογιζόμενη την δίψα των οπαδών για να δώσουν το «παρών» στο Πανθεσσαλικό αναζητεί τη δικαιότερη λύση το ταχύτερο δυνατό

Toν καλύτερο δυνατό τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος αναζητεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναλογιζόμενη την δίψα των οπαδών του «Δικεφάλου» για να δώσουν το «παρών» στο Πανθεσσαλικό το ερχόμενο Σάββατο.

Σύμφωνα με το «PAOK 24», τη δεδομένη χρονική στιγμή το ενδεχόμενο να βγουν τα εισιτήρια στα εκδοτήρια μοιάζει σχεδόν ανέφικτο, καθώς λόγω της τεράστιας ζήτησης ελλοχεύει μεγάλος κίνδυνος.

Αύριο το πρωί αναμένεται να ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο θα αποφασίσει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να μοιράσει τα εισιτήρια που έχει στη διάθεση της, με την ελπίδα ότι θα παρθεί η κατά το δυνατόν δικαιότερη και πιο εφικτή σε επίπεδο υλοποίησης απόφαση.

Όσον αφορά στην προτεραιότητα που είναι πιθανό αλλά όχι σίγουρο τη δεδομένη χρονική στιγμή να ακολουθηθεί για την κάλυψη των αναγκών, εισιτήρια αναμένεται να δοθούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στη διοίκηση, στις σουίτες-VIP, στους συνδέσμους και ίσως και σε κατόχους διαρκείας της θύρας 1.