Skip to main content

Χειροπέδες σε νεαρή «πορτοφολού» για κλοπή σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Τέσσερις δικογραφίες στο πλαίσιο ερευνών για ταυτοποίηση δραστών περιπτώσεων κλοπών και ληστείας που έλαβαν χώρα παλαιότερα

Στη σύλληψη μια νεαρής και τον σχηματισμό δικογραφιών σε βάρος άλλων τεσσάρων ατόμων για περιπτώσεις κλοπών και ληστείας προχώρησαν χθες στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, κληθέντες αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, χθες το πρωί, νεαρή αλλοδαπή, η οποία εντός αστικού λεωφορείου αφαίρεσε το πορτοφόλι 47χρονης.

Πέραν της αυτόφωρης σύλληψης, στο πλαίσιο ερευνών για την ταυτοποίηση δραστών περιπτώσεων κλοπών και ληστείας που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, σχηματίστηκαν επιπλέον δικογραφίες.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος:

i) 34χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τον Μάιο του 2016, εντός εισόδου οικοδομής στην περιοχή της Τούμπας, με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο 21χρονης,

ii) 25χρονου ημεδαπού, διότι τον Αύγουστο του 2016 αφαίρεσε από την περιοχή της Τούμπας ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και

iii) δύο αλλοδαπών, ηλικίας 27 και 18 ετών, οι οποίοι στις 02-09-2017, με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν σε τρεις περιπτώσεις, στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας, τα κινητά τηλέφωνα από ισάριθμους πεζούς.