Skip to main content

Συνελήφθησαν έξι άτoμα για διάφορα αδικήματα στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα για υποθέσεις ληστείας, κλοπών και καταδικαστικών αποφάσεων στη Θεσσαλονίκη, το τελευταίο 24ωρο.

Σε συλλήψεις συνολικά έξι ατόμων για διάφορα αδικήματα προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια ελέγχων το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα:

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, χθες το πρωί, στην περιοχή Ευζώνων, δύο αλλοδαπούς ηλικίας 16 και 32 ετών, οι οποίοι με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από πεζή γυναίκα την τσάντα της.

Ακόμη, η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη 38χρονου, ο οποίος είχε αφαιρέσει τσάντα από πεζό, που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθεντός ποσού.

Παράλληλα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης δύο αλλοδαποί, ηλικίας 41 και 40 ετών, διότι νωρίτερα αφαίρεσαν προιόντα από φαρμακείο στην περιοχή της Τούμπας. Από την έρευνα προέκυψε ότι εντός της ίδιας ημέρας είχαν αφαιρέσει προϊόντα και από έτερο φαρμακείο στην περιοχή Ιπποκρατείου.

Την ίδια στιγμή, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 32χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης δέκαμηνών και χρηματική ποινή (500) ευρώ για παράβαση του Νόμου περί επιταγών.