Skip to main content

Χειροπέδες σε επτά άτομα για διάφορα αδικήματα σε Κεντρική Μακεδονία

Στη σύλληψη επτά ατόμων για ναρκωτικά, κλοπές και διακίνηση λαθραίων αλκοολούχων ποτών προσώρησαν αστυνομικοί στη Κεντρική Μακεδονία.

Συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα για διάφορα αδικήματα σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, το τελευταιό 24ωρο.

Συγκεκριμένα:

• Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης, βάρους 30 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

• Συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 27χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ένα μαχαίρι-σουγιάς. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

• Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Καλλικράτειας, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, αφαίρεσε από εξοχική οικία 76χρονου, έπιπλα συνολικής αξίας 450 ευρώ.

• Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, 4 Έλληνες, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 28 φιάλες με αιθυλική αλκοόλη και 18 φιάλες αλκοολούχων ποτών, τα οποία εισήγαγαν νωρίτερα από γειτονική χώρα, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Από το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς.

Παράλληλα, εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας κλοπή από σπίτι. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονης ημεδαπής, καθώς από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τον Σεπτέμβριο του 2012, σε περιοχή της Ημαθίας, παραβίασε σπίτι ιδιοκτησίας 40χρονης και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα.