Skip to main content

Χειροπέδες σε δύο άτομα σε Πέλλα και Σέρρες για ναρκωτικά (φωτο)

Δύο άτομα, ένας 40χρονος και ένας 62χρονος, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε Σέρρες και Πέλλα για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Δύο άτομα, ένας 40χρονος και ένας 62χρονος, συνελήφθησαν σε Σέρρες και Πέλλα για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ ο άνδρας, χρησιμοποιώντας φορτηγό όχημα του πατέρα του, πήγε σε δασική περιοχή σε χωριό των Σερρών, όπου διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συνολικά 19 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρων και 90 εκατοστών, τα οποία και εκριζώθηκαν.

Στη συνέχεια με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του, καθώς και σε 2 ακόμα χώρους που χρησιμοποιούσε στην ίδια περιοχή, όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν συνολικά 7 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 4 κιλών και 442 γραμμαρίων.

Το όχημα που χρησιμοποίησε ο 40χρονος κατασχέθηκε, ως μέσο τέλεσης της εγκληματικής του δραστηριότητας. Σημειώνεται ότι ο παραπάνω έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Ακόμη, η ενδελεχής και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, οδήγησε στη σύλληψη 62χρονου σε περιοχή της Πέλλας, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί σε χωριό της Πέλλας, σε αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, καθώς και σε διπλανό χώρο που χρησιμοποιούσε, εντοπίστηκε σημαντική ποσότητα κάνναβης και δενδρυλλίων κάνναβης. Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-6 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1 κιλού και 211 γραμμαρίων και
-5 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1,5 έως 2 μέτρα, τα οποία και εκριζώθηκαν.

Σημειώνεται ότι ο 62χρονος και κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.