Skip to main content

Ενενήντα συλλήψεις και κατάσχεση 33.000 προϊόντων μαϊμού στην Πιερία

Συνολικά 90 συλλήψεις τον Ιούλιο - Αστυνομικοί έλεγχοι σε Πλαταμώνα, Νέους Πόρους, Λεπτοκαρυά, Ολυμπιακή Ακτή και Παραλία Κατερίνης.

Συνολικά 90 άτομα, εκ των οποίων 9 ημεδαποί και 81 αλλοδαποί, συνελήφθησαν τον Ιούλιο από κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, στο πλαίσιο επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου. 

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις αφορούσαν παραλιακές περιοχές της Πιερίας και κυρίως σε Πλαταμώνα, Νέους Πόρους, Λεπτοκαρυά, Ολυμπιακή Ακτή και Παραλία Κατερίνης.

Συνολικά κατασχέθηκαν 33.325 προϊόντα παρεμπορίου, τα οποία αφορούν σε είδη ένδυσης και υπόδησης, βραχιόλια, γυαλιά ηλίου, ζώνες, γυναικείες τσάντες, παιδικά παιχνίδια, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, ρολόγια και άλλα αντικείμενα και τα οποία καταστράφηκαν σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία.

Επιπλέον, σε βάρος των συλληφθέντων, που οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, παρόμοιες αστυνομικές δράσεις για την πάταξη του παρεμπορίου θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.