Skip to main content

Ανήλικη μαζί με συνεργό αφαίρεσαν από κατάστημα τροφίμων 1.500 ευρώ

Στη σύλληψη συνολικά εννέα ατόμων για διάφορα αδικήματα προχώρησε η αστυνομία σε Πέλλα, Κιλκίς, Σέρρες και Κατερίνη το τελευταίο 24ωρο.

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, μία ανήλικη, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα μαζί με μία συνεργό της, μπήκαν σε κατάστημα τροφίμων προσποιούμενες τις πελάτισσες και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος, το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.

Ακόμη συνελήφθησαν οκτώ άτομα για διάφορα αδικήματα σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.


Συγκεκριμένα

• Συνελήφθη χθες το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ένας 35χρονος, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα αποπειράθηκε να διαρρήξει ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, διαπιστώθηκε ότι προηγουμένως παραβίασε ένα άλλο αυτοκίνητο και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό του, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του οχήματος.

• Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 55χρονος και μία 51χρονη, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή της 51χρονης μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ ο 55χρονος διαπιστώθηκε να κατέχει στο σπίτι του, ποσότητα κάνναβης βάρους 6,2 γραμμαρίων.

• Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 34χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ηρωίνης και ένα ναρκωτικό δισκίο.

• Συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ποροΐων, ένας 65χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για φοροδιαφυγή.

• Συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 63χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 33 μηνών, για μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών εισφορών και παραβάσεις της εργατικής Νομοθεσίας.

• Συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας 31χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 24 μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών.

• Συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 30χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Δράμας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.