Skip to main content

Χειροπέδες σε 74χρονο για διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ένας 74χρονος, ο οποίος διακινούσε ναρκωτικές ουσίες. Κατασχέθηκαν τρία κιλά κάνναβης.

Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ένας 74χρονος, ο οποίος δραστηριοποιούταν στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα που επέβαινε, καθώς και σε χώρους που χρησιμοποιούσε, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 3 κιλά κάνναβης και 1,5 κιλό αμφεταμίνης. 

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο συλληφθείς εντοπίστηκε έξω από την οικία του, να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου και κατελήφθη να κατέχει 3 συσκευασίες με κάνναβη, βάρους 1 κιλού και 112 γραμμαρίων, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Ακολούθως, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν από την οικία του 74χρονου και από χώρο που χρησιμοποιούσε έξω από αυτήν (αποθήκη) τα κάτωθι:
·    16 συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης βάρους 2 κιλών και 38 γραμμαρίων,
·    4 συσκευασίες με ποσότητα αμφεταμίνης βάρους 1 κιλού και 545 γραμμαρίων,
·    το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών,
·    1 ζυγαριά ακριβείας,
·    4 λειτουργικά πιστόλια των 9 χιλιοστών και
·    53 φυσίγγια διαμετρήματος 9 χιλιοστών.

Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα ως μέσο μεταφοράς. Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν ο 74χρονος άνδρας έχει απασχολήσει για παρόμοια αδικήματα. Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.