Skip to main content

Χειροπέδες σε 31 άτομα μέσα σε ένα 24ωρο στη Θεσσσαλονίκη

Κατά το προηγούμενο 24ωρο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης προχώρησαν σε μπαράζ ελέγχων στη Θεσσαλονίκη.

Μπαράζ ελέγχων πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, κατά το προηγούμενο 24ωρο, για την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων καθως και για την εξακρίβωση του νόμιμου της διαμονής αλλοδαπών υπηκόων.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 8 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Επίσης, άλλα 7 άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα. Μεταξύ αυτών:
⦁    46χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη πρωινές ώρες χθες, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 αποφάσεις με τις οποίες του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης για το αδίκημα της μη καταβολής οφειλών προς το Δημόσιο.
⦁    21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη πρωινές ώρες χθες, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για κλοπή και σύσταση συμμορίας.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν συνολικά 16 άτομα, τα οποία στερούνταν εγγράφων νόμιμης παραμονής στη χώρα και σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.