Skip to main content

Χειροπέδες σε 13 άτομα για ναρκωτικές ουσίες στη Θεσσαλονίκη

Στοχευμένους ελέγχους με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών και τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων.

Σε στοχευμένους ελέγχους προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό συνελήφθησαν επτά άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 29χρονου ημεδαπού, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μια απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και χρηματική ποινή 600 ευρώ για Ληστεία.

Επίσης, συνελήφθησαν έξι άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Μεταξύ των συλληφθέντων, συμπεριλαμβάνονται  δύο αλλοδαποί ηλικίας 23 και 24 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο κέντρο της πόλης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, διότι στην κατοχή του πρώτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους 1,5 γραμμαρίων και  ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο εμπλουτισμένο με κάνναβη, ενώ στην κατοχή του δεύτερου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 2,2 γραμμαρίων και ένα μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους 41,8 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.