Παρασκευή 20 Απριλίου 2018
x

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ 12 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δέκα άτομα στο Κιλκίς, ένα στη Βέροια και ένα στις Σέρρες για διάφορα αδικήματα κατά τη διάρκεια ελέγχων το τελευταίο 24ωρο.

Συνελήφθησαν 12 άτομα για διάφορα αδικήματα το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές του Κιλκίς, τη Βέροια και τις Σέρρες.

Συγκεκριμένα:

- Συνελήφθησαν χθες το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης και του Αστυνομικού Τμήματος Δοϊράνης, 9 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο φορτηγού που οδηγούσε ένας 54χρονος υπήκοος Π.Γ.Δ.Μ., διαπιστώθηκε στο ρυμουλκό του οχήματος, να επιβαίνουν 8 υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 18 έως 35 ετών. Το φορτηγό κατασχέθηκε από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης, που διενεργεί την προανάκριση.

- Συνελήφθη χθες το πρωί στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 4 μηνών, για το αδίκημα της στάσης κρατουμένων και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

- Συνελήφθη χθες  το απόγευμα στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 1,5 έτους και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών και καθυστέρηση τιμήματος αγροτικών προϊόντων.

- Συνελήφθη χθες το βράδυ στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 50 συσκευασίες καπνού, τις οποίες είχε εισάγει χωρίς να καταβληθούν φόροι και δασμοί. Ο λαθραίος καπνός κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο αρμόδιο Τελωνείο, ενώ κατασχέθηκε και το παραπάνω αυτοκίνητο, ως μέσο τέλεσης λαθρεμπορίου.

- Εξιχνιάσθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, δύο περιπτώσεις κλοπών από κατάστημα και από Ιερό Ναό, σε περιοχές του Κιλκίς. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 39χρονου υπηκόου π.Γ.Δ.Μ., διότι από την έρευνα προέκυψε ότι το Μάρτιο του 2013, διέρρηξε ένα κατάστημα-καφενείο και αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 1.200 ευρώ, ενώ το Σεπτέμβριο του 2013, διέρρηξε Ιερό Ναό και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

- Εξιχνιάσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών, κλοπή από οικία. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 39χρονου υπηκόου Αλβανίας, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι το Νοέμβριο του 2012, παραβίασε εξοχική οικία ιδιοκτησίας 67χρονου και αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

- Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, για κλοπή από κατάστημα. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ανήλικος την 12-5-2017 απογευματινές ώρες, προσποιούμενος τον πελάτη μπήκε σε κατάστημα τροφίμων στις Σέρρες και αφαίρεσε από γραφείο το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ.

- Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, σε βάρος 32χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιανουάριο του 2017, χρησιμοποιώντας τραπεζική κάρτα που ανήκε σε 51χρονο, πραγματοποίησε αναλήψεις συνολικού χρηματικού ποσού των 250 ευρώ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ