Skip to main content

Χειροκροτήθηκε ο Τζιτζικώστας στο περιφερειακό συμβούλιο(vid)

Ο κ. Τζιτζικώστας κάθισε στη θέση του περιφερειάρχη, έπειτα από παρατεταμένο χειροκρότημα, το οποίο φαίνεται ότι ενόχλησε τον επικεφαλής της ΧΑ

Δεκτός με χειροκροτήματα από τους περιφερειακούς συμβούλους της "Αλληλεγγύης" έγινε στη σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, ως ένδειξη συγχαρητηρίων για τον αγώνα που έδωσε για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Τζιτζικώστας κάθισε στη θέση του περιφερειάρχη, έπειτα από παρατεταμένο χειροκρότημα, το οποίο φαίνεται ότι ενόχλησε τον επικεφαλής της παράταξης της Χρυσής Αυγής, Νίκο Χρυσομάλλη, ο οποίος κάτι είπε για... σόου. Αποτέλεσμα ήταν να εξοργιστεί ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, και για λίγα λεπτά να επικρατήσει ένταση.

Πάντως, ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε ότι απλώς σχολίασε αστειευόμενος τα χειροκροτήματα και δεν είχε πρόθεση να προσβάλει κανέναν, ενώ ο κ. Τζιτζικώστας παρέμενε καθισμένος στα έδρανα του περιφερειακού συμβουλίου, χωρίς να μιλά, διαβάζοντας τα θέματα της συνεδρίασης.

Πάντως, λίγο μετά ο περιφερειάρχης δέχτηκε και τα συγχαρητήρια των άλλων επικεφαλής του περιφερειακού συμβουλίου, μεταξύ των οποίων και του κ. Γιάννη Ιωαννίδη, που στήριξε ανοιχτά στην εκλογική διαδικασία της ΝΔ τον κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη.