Skip to main content

Χιονόνερο, παγετός και βόρειοι άνεμοι σε όλη τη χώρα

Με θερμοκρασίες κάτω από τους 0 βαθμούς Κελσίου ξημέρωσε η σημερινή ημέρα. Στη Θεσσαλονίκη η ανώτατη θερμοκρασία στους 6 βαθμούς.

Χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις αναμένονται σήμερα στις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ενώ χαμηλές θερμοκρασίες και παγετός -κατά τόπους ολικός στα βόρεια- θα επικρατήσουν στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα Δωδεκάνησα 7 με 8 μποφόρ και από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 6 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια και τις πρωινές ώρες είναι πιθανό να σημειωθεί χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Δευτέρα πρόσκαιρες τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπος αυξημένες με βροχή ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, ενώ παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά κατά τόπους ισχυρός τη νύχτα και τις πρώτρς πρωινές ώρες.