Skip to main content

Χιλιάδες συμμετοχές στις 100 εκδηλώσεις του φετινού Μoney Show

Η Θεσσαλονίκη και οι αναπτυξιακές δυνατότητες της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας βρέθηκαν στο επίκεντρο του Money Show.

Η Θεσσαλονίκη και οι αναπτυξιακές δυνατότητες της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας βρέθηκαν στο επίκεντρο του φετινού Money Show, που διοργάνωσαν το Ελληνοϊταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η Excess Advertising, στο Hyatt από τις 20 μέχρι τις 22 Μαϊου.

Στις 100 περίπου εκδηλώσεις που οργανώθηκαν στο τριήμερο με την ευθύνη δημοσίων και ιδιωτικών φορέων συμμετείχαν χιλιάδες ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για θέματα αγοράς, επιχειρηματικότητας, παραγωγής, υποδομών, τουρισμού, εμπορίου, βιομηχανίας, χρηματοδοτήσεων και αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το γεγονός ότι το Money Show συνέπεσε φέτος με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα, αλλά και τις τελευταίες διαβουλεύσεις για το καθοριστικό Eurogroup της 24ης Μαίου ήταν απαγορευτικό για την παρουσία κάποιων μελών της κυβέρνησης, που είχαν δηλώσει συμμετοχή, αλλά δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν. Από την άλλη η συγκυρία αποδείχθηκε απολύτως κατάλληλη για να συζητηθούν ζητήματα της πραγματικής οικονομίας, τα οποία από εδώ και στο εξής αναμένεται να βρεθούν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Με την ολοκλήρωση του φετινού -27ου- Money Show στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του Ελληνοϊταλικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Σαραντόπουλος δήλωσε:

«Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου της πραγματικής οικονομίας αποτελεί απόδειξη για τη χρησιμότητα του πολυσυνεδρίου Money Show. Σε μια εποχή κρίσης, από τις στάχτες της οποίας γεννιέται η ελπίδα, οι άνθρωποι της πραγματικής οικονομίας διατηρούν σημαντικές προσδοκίες. Οραματίζονται, σχεδιάζουν, επενδύουν και πράττουν παρά το ναρκοθετημένο οικονομικό τοπίο της χώρας μας. Γι’ αυτό είμαστε αισιόδοξοι. Γι’ αυτό σχεδιάζουμε ήδη το επόμενο Money Show στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο θα εφαρμόσουμε νέες ιδέες που προκύπτουν από την εμπειρία που αυξάνεται. Με την ελπίδα ότι θα πραγματοποιηθεί σε καλύτερες συνθήκες για την οικονομία και την κοινωνία».     

Μεγάλος χορηγός του φετινού Money Show είναι η Eurobank.