Skip to main content

Χατζηδάκης: Δεν θα γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ νο2, λέμε λίγα για να τα κάνουμε όλα

Είναι σαφές ότι η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο σε αυτή την πορεία προς τον γκρεμό, τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Εμείς λέμε λίγα για να τα κάνουμε όλα, δήλωσε από τα Τρίκαλα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο της ετήσιας χοροεσπερίδας της ΝΟΔΕ Τρικάλων της ΝΔ.

«Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε το λάθος να γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ νο2, δηλαδή να υποσχεθούμε τα πάντα και να μην κάνουμε τίποτα», πρόσθεσε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε σχέση με την πολιτική κατάσταση της χώρας τόνισε ότι είναι σαφές ότι η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο σε αυτή την πορεία προς τον γκρεμό.

«Όσο περισσότερο παραμένει αυτή η κυβέρνηση, τόσο μεγαλύτερη ζημιά κάνει στον τόπο. Τόσο περισσότερο ανεβαίνει ο λογαριασμός για την επόμενη κυβέρνηση και πάνω απ' όλα για τους πολίτες και τη χώρα», τόνισε ο κ. Χατζηδάκης.

Η έλλειψη επαφής της κυβέρνησης με την πραγματικότητα αποτυπώθηκε με τρόπο κωμικοτραγικό πριν λίγες ημέρες, συνέχισε ο Κωστής Χατζηδάκης, για να επισημάνει πως «την στιγμή που ο κ. Τσίπρας πανηγύριζε για την υποτιθέμενη επιστροφή στην ανάπτυξη, η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε ύφεση. Σπάνια η πραγματικότητα εκδικείται τόσο άμεσα», ανέφερε επίσης.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η παράταση της αβεβαιότητας έχει, δυστυχώς, μεγάλες αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία, για να διευκρινίσει: «Επενδύσεις δεν προχωράνε, θέσεις εργασίας δεν δημιουργούνται. Ποιός θα προχωρήσει ακόμα και την πιο μικρή επιχειρηματική πρωτοβουλία όταν βλέπει την αγορά έρμαιο μιας ανίκανης, ιδεοληπτικής κυβέρνησης; Δεν είναι τυχαίο πού το τελευταίο τετράμηνο του 2016, ήταν το χειρότερο τέταρτο τετράμηνο της 20ετίας από άποψη οικονομικής ανάπτυξης;».