Skip to main content

Χαραλαμπόπουλος: Τελικός με Ορλαντίνα, δικαιωμένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ

O νεαρός φόργουορντ των «ασπρόμαυρων» υπογράμμισε πως όσο περνάει ο καιρός, προσπαθεί να παίρνει περισσότερα λεπτά για να γίνεται πιο ενεργός

Στην κρισιμότητα του αυριανού αγώνα για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Ορλαντίνα αλλά και για την παρουσία του στον «Δικέφαλο» στάθηκε με δηλώσεις του στη media day του συλλόγου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός φόργουορντ των «ασπρόμαυρων»:

Για το αν η νίκη επί του Ολυμπιακού αλλάζει τα δεδομένα και στην Ευρώπη: «Δεν θα έλεγα ότι η νίκη επί του Ολυμπιακού αλλάζει τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Το αυριανό παιχνίδι μπορεί να τα αλλάξει, γιατί είναι ένας τελικός για εμάς. Σίγουρα η χθεσινή νίκη επί του Ολυμπιακού δίνει κίνητρο για τη συνέχεια, αλλά πρέπει να σκεφτούμε ότι το χθεσινό παιχνίδι έληξε και ανήκει στο παρελθόν. Είναι μεγάλη επιτυχία, αλλά έχουμε και συνέχεια».

Για το αν η νίκη επί του Ολυμπιακού είναι οδηγός για παιχνίδι με την Ορλαντίνα: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και ότι αν παίξουμε καλό μπάσκετ, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Είναι στο χέρι μας από εδώ και πέρα να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Όσο περνάει ο καιρός, προσπαθώ να παίρνω πιο πολλά λεπτά και να είμαι πιο ενεργός. Νιώθω καλύτερα, αλλά από εκεί και πέρα θέλω να βρω τον ρυθμό και να φτάσω στο επίπεδο που θέλω»

Για την κρισιμότητα του αγώνα με την Ορλαντίνα: «Είναι δεδομένο ότι υπάρχει πίεση, αλλά δεν νομίζω να επηρεάζονται οι παίκτες. Είναι ένας τελικός για εμάς αύριο. Με νίκη έχουμε πιθανότητες και την άλλη εβδομάδα παίζουμε άλλον έναν τελικό για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος για την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα νιώθω δικαιωμένος. Και πριν από τον αγώνα ένιωθα δικαιωμένος. Είχα έναν τραυματισμό στην αρχή. Τώρα νιώθω καλά και προσπαθώ να πιάσω την απόδοση που μπορώ».