Skip to main content

Χαντί: Τεράστιος και δάσκαλος ο Νέτο, αξίζει το χειροκρότημα όλων

«Η κόντρα με τον Πανσερραϊκό είναι περισσότερο για τους φιλάθλους, όμως είναι σημαντικό να κερδίσουμε», δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του Άρη

Για το νικηφόρο παιχνίδι του Άρη κόντρα στη Σπάρτη μίλησε στον ρ/σ «Libero» o Άγγελος Χαντί αποθεώνοντας παράλληλα τον Ντάρσι Νέτο που την Κυριακή ετοιμάζεται να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων»:

Για το παιχνίδι κόντρα στη Σπάρτη: «Κερδίσαμε, παίξαμε καλά και αυτό μετρίασε την ταλαιπωρία του ταξιδιού. Η Σπάρτη είχε κίνητρο στο ματς. Μπήκαν δυνατά το θέλανε πολύ. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και νομίζω πως το σκορ είναι σωστό. Θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο. Είχαμε κατοχή μπάλας, υπεροχή, τα είχαμε όλα. Είναι μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας. Αν θυμηθείτε το παιχνίδι του πρώτου γύρου μας είχε δυσκολέψει η Σπάρτη. Κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε και κερδίσαμε.

Νομίζω πως το χθεσινό παιχνίδι είναι ιδανικό παράδειγμα για όσους πιστεύουν πως δώσαμε το παιχνίδι κλπ. Δεν νομίζω πως κάποιος από τους ανθρώπους του Άρη είναι διατεθειμένος να ξεφτιλίσει το όνομα και την φανέλα του συλλόγου. Αυτά δεν υπάρχουν. Πάμε σε κάθε παιχνίδι για την νίκη».

Για το συμβάν με τον τερματοφύλακα της Σπάρτης: «Η Σπάρτη έπαιζε την μισή κατηγορία. Υπήρχαν νεύρα, ένταση και λογικό είναι να υπάρχουν και έκτροπα. Τους καταλαβαίνουμε γιατί παίζουν και για τον κόπο τους. Όμως εμείς κάνουμε την δουλειά μας και πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε ματς.  Δεν ξέρω από εκεί και πέρα ο κάθε ποδοσφαιριστής πως αντιλαμβάνεται καταστάσεις».

Για την χαμένη ευκαιρία του για γκολ: «Το έχασα από την υπερβολική σιγουριά μου. Και στεναχώρησα και το φιλαράκι μου τον Πασσά που μου έβγαλε την πάσα. Εκεί αυτό που σκέφτηκα ήταν να το εκτελέσω με την μία, όμως πήγε λίγο πάνω από το δοκάρι. Δεν υπολόγισα την δύναμη και χάθηκε η φάση».

Για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Πανσερραϊκό: «Αξίζει αυτό το ματς για όλους. Είναι το τελευταίο μας σε μια κατηγορία που δεν ανήκουμε. Και επίσης πρέπει και αξίζει ο κόσμος να χειροκροτήσει τον Ντάρσι. Είναι δάσκαλος για τα νέα παιδιά. Είναι προσωπικότητα. Είναι Βραζιλιάνος! Τεράστιος ποδοσφαιριστής. Αξίζει το χειροκρότημα όλων των φιλάθλων. Η κόντρα με τον Πανσερραϊκό είναι περισσότερο για τους φιλάθλους, όμως είναι σημαντικό να κερδίσουμε. Εμάς μας νοιάζει το παιχνίδι».

Για την παραμονή του στον Άρη: «Είναι νωρίς ακόμη. Δεν θα μπούμε ακόμη στην διαδικασία να μιλήσουμε για την επόμενη χρονιά. Ας τελειώσει το πρωτάθλημα και βλέπουμε».