Skip to main content

Χανιά: Μαθήτρια με περίεργη γρατζουνιά που θύμιζε ... μπλε φάλαινα

Πατέρας δηλώνει ότι συμμαθήτρια της 9χρονης κόρης του ήρθε στο σχολείο με γρατζουνιά που σχεδίασε στο χέρι της παίζοντας όπως είπε... μπλε φάλαινα.

Ανησυχία έχει προκαλέσει στους γονείς μαθητών δημοτικού μια περίεργη ... γρατζουνιά στο χέρι μιας 9χρονης μαθήτριας που παραπέμπει στο επικίνδυνο διαδικτυακό παιχνίδι Μπλε Φάλαινα που έχει οδηγήσει παγκοσμίως σε εκατοντάδες αυτοκτονίες και προσφάτως έφθασε και στη χώρα μας όπως είχε γράψει και η Voria.gr (εδώ και εδώ)

Σύμφωνα με την ανάρτηση ενός Ηρακλειώτη πατέρα, μια συμμαθήτρια της 9χρονης κόρης του ήρθε στο σχολείο φέροντας μια ... γρατζουνιά που σχεδίασε στο χέρι της παίζοντας όπως του ανέφερε η κόρη του ... μπλε φάλαινα ενώ όπως διαπίστωσε όλα τα παιδιά στο σχολείο γνώριζαν για το επικίνδυνο αυτό παιχνίδι.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, o ίδιος κοινοποίησε το περιστατικό στο facebook προκειμένου να ενημερώσει και άλλους γονείς ενώ ανέφερε ότι θα ενημερώσει και το σχολείο προκειμένου να ληφθούν μέτρα εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του για την εξάπλωση αυτού του επικίνδυνου διαδικτυακού παιχνιδιού.