Skip to main content

Champions League: Σαρωτική η Παρί, ματσάρα στο Λονδίνο (video)

Σημαντικά διπλά για Μάντεστερ Γιουνάιτεντ - Βασιλεία, κινδυνεύει η Ατλέτικο Μαδρίτης, στο τέλος τα κατάφερε η Γιουβέντους

Με οκτώ αναμετρήσεις έκλεισε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Για τον 1ο γκρουπ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε νικηφόρα από τη Λισαβόνα κερδίζοντας με 0-1 τη Μπενφίκα (δείτε εδώ). Σκόρερ για τους «κόκκινους διαβόλους» ήταν ο Μάρκους Ράσφορντ (64΄) ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι Λουζιτανοί τελείωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λουιζάο με δεύτερη κίτρινη κάρτα (90΄).

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Βασιλεία έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης κερδίζοντας στη Μόσχα με 0-2 την ΤΣΣΚΑ (δείτε εδώ). Σκόρερ για τους πρωταθλητές Ελβετίας ήταν ο Ταουλάντ Τσάκα (29΄) και ο Ντιμίτρι Ομπερλίν (90΄).

Για το 2ο γκρουπ, η Παρί Σεν Ζεν Ζερμέν άλωσε τις Βρυξέλλες κερδίζοντας με το επιβλητικό 0-4 την Άντερλεχτ (δείτε εδώ). Σκόρερ για τους κυπελλούχους Γαλλίας ήταν οι Κιλιάν Εμπαπέ (3΄), Έντινσον Καβάνι (44΄), Νεϊμάρ (66΄) και Άνχελ Ντι Μαρία (88΄).

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Μπάγερν Μονάχου στην ευρωπαϊκή επιστροφή του Γιούπ Χάινκες στην τεχνική ηγεσία των Βαυαρών δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 3-0 της Σέλτικ (δείτε εδώ). Σκόρερ για τους πρωταθλητές Γερμανίας ήταν οι Τόμας Μίλερ (17΄), Τζόσουα Κίμιχ (29΄) και Ματς Χούμελς (51΄).

Για το 3ο γκρουπ, Καραμπάγκ και Ατλέτικο Μαδρίτης έμειναν στο ισόπαλο 0-0 (δείτε εδώ). Οι «Ροχιμπλάνκος» δημιούργησαν φάσεις ώστε να πετύχουν κάποιο γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν τελείωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντίνο Ντλοβού (75΄).

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, Τσέλσι και Ρόμα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3 προσφέροντας σκορ και θέαμα στο κοινό του «Στάμφορντ Μπριτζ» (δείτε εδώ). Το σκορ για τους πρωταθλητές Αγγλίας άνοιξε ο Νταβίντ Λουίζ (11΄) ενώ το 2-0 πέτυχε ο Εντέν Αζάρ (37΄). Οι «Τζιαλορόσι» αντέδρασαν και ισοφάρισαν χάρις στα γκολ των Αλεξάνταρ Κολάροφ (40΄) και Έντιν Τζέκο (64΄). Μάλιστα με τον Βόσνιο να σκοράρει ξανά (70΄), το συγκρότημα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο πήρε προβάδισμα αλλά οι «μπλε» με σκόρερ ξανά τον Εντέν Αζάρ (75΄) κατάφεραν να ισοφαρίσουν διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος για το 4ο γκρουπ, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-1 του Ολυμπιακού (δείτε εδώ). Το σκορ για τους «Μπλαουγκράνα» άνοιξε με αυτογκόλ του Δημήτρη Νικολάου (18΄) ενώ οι Λιονέλ Μέσι (61΄) και Λούκας Ντιν (64΄) σφράγισαν την νίκη ενώ το μόνο που κατάφεραν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν να μειώσουν στο φινάλε με σκόρερ τον Νικολάου (90΄).

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Γιουβέντους κατάφερε να ανατρέψει το σκορ κερδίζοντας με 2-1 τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (δείτε εδώ). Το σκορ για τα «λιοντάρια» άνοιξε με αυτογκολ του Άλεξ Σάντρο (12΄) ενώ για τους «Μπιανκονέρι» υπεύθυνοι για την ανατροπή ήταν οι Μιραλέμ Πιάνιτς (29΄) και Μάριο Μάντζουκιτς (84΄).