Skip to main content

Αθήνα: Επεισόδια Ουκρανών - Ρώσων πριν το ΑΕΚ - Ντιναμό (φωτο + video)

Ομάδα 20 Ρώσων κινήθηκε κατά 40 Ουκρανών που ήρθαν για να παρακολουθήσουν το ματς με την «'Ενωση» - Προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές η Αστυνομία

Επεισόδια στο Κολωνάκι πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα σε οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου που βρίσκονται στην Αθήνα ενόψει της αναμέτρησης εναντίον της ΑΕΚ για τη φάση των «32» του Europa League και Ρώσους που κατοικούν στην πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με το «newpost», το περιστατικό σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τις 15:00, όταν ομάδα 20 Ρώσων κινήθηκε κατά 40 Ουκρανών που ήρθαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την «'Ενωση» σε καφέ στη συμβολή των οδών Τσακάλωφ και Πατριάρχου Ιωακείμ.

Σημειώνεται πως δεν έχουν καταγραφεί εκτεταμένες ζημιές ενώ η Αστυνομία αναζητεί τους δράστες που έγιναν καπνός αμέσως μετά το περιστατικό καθώς όπως διαρρέεται, οι Ουκρανοί είδαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και άρχισαν να τρέχουν, κινητοποιώντας τους αστυνομικούς οι οποίοι προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές.

Σύμφωνα όμως την εκδοχή του «Πρώτου Θέματος», οι οπαδοί της ουκρανικής ομάδας, περίπου 60 στον αριθμό, εισέβαλαν στο cafe-bar «Ruins» επί της οδού Τσακάλωφ και διέλυσαν ότι βρέθηκε μπροστά τους, χτυπώντας και τους θαμώνες του μαγαζιού, που δεν είχαν καμία σχέση.