Skip to main content

Χαμός στη Βουλή: Ο Κασιδιάρης χτύπησε τον Δένδια (video)

Πληροφορίες λένε ότι υπήρξε και εκτόξευση αντικειμένων - Όταν ξεκίνησε το επεισόδιο η απευθείας μετάδοση από το κανάλι της Βουλής διεκόπη

Σφοδρό επεισόδιο ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη και τον Νίκο Δένδια σημειώθηκε στη Βουλή πριν λίγο, κατά την έναρξη της συζήτησης στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής χτύπησε τον κ. Δένδια, ενώ υπήρξε και εκτόξευση μπουκαλιών προς τον βουλευτή της ΝΔ.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε πάρει τον λόγο από το έδρανό του, πέρασε από μπροστά του ο Νίκος Δένδιας. Τότε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής του είπε σε έντονο ύφος: «Μη περνάς από μπροστά μου, δεν βλέπει ότι μιλάω;». Τότε, ο Νίκος Δένδιας σταμάτησε και του ζήτησε τον λόγο με τον Ηλία Κασιδιάρη να λέει: «Όταν μιλάω εγώ, ρε, δεν θα περνάς από μπροστά μου». Εκείνη τη στιγμή η κάμερα της Βουλής κατευθύνθηκε αλλού.

Η απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης από το κανάλι της Βουλής διεκόπη, ενώ όταν η εικόνα επανήλθε ακούστηκε ο προεδρεύων της συνεδρίασης, Μάκης Μπαλαούρας, να φωνάζει «αποβάλλεται ο κ. Κασιδιάρης. Η φρουρά να βγάλει έξω τον κ. Κασιδιάρη».

Tην αποβολή του συνόλου της ΚΟ της Χρυσής Αυγής ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, ενώ ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, έκανε λόγο για αποπροσανατολισμό από τη διαδικασία.