Skip to main content

Χαλκιδική: Σύλληψη 41χρονου για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης

Εντοπίστηκε καλά κρυμμένο ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 150 εκατοστών, ενώ βρέθηκε και επιπλέον ποσότητα κάνναβης βάρους 264 γραμμαρίων

Στη σύλληψη ενός 41χρονου ημεδαπού, που καλλιεργούσε και διακινούσε ποσότητες κάνναβης στη Χαλκιδική, προέβησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.

Ειδικότερα, εντοπίστηκε ο 41χρονος χθες Παρασκευή το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής και διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στο σπίτι του 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες, με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 602 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Επίσης σε αγρόκτημα δίπλα στο σπίτι του εντοπίστηκε καλά κρυμμένο ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 150 εκατοστών, το οποίο καλλιεργούσε, ενώ βρέθηκε και επιπλέον ποσότητα κάνναβης βάρους 264 γραμμαρίων, που είχε για αποξήρανση.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ενώ από τον χώρο του σπιτιού κατασχέθηκε και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για καλλιέργεια, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.