Skip to main content

Χαλκιδική: Με θερμαινόμενη κουβέρτα καλλιεργούσε 28 φυτά κάνναβης

Για καλλιέργεια κάνναβης συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, ένας 37χρονος, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών

Είκοσι οκτώ φυτά κάνναβης καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην οικία του σε περιοχή της Χαλκιδικής ένας 37χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του διαπιστώθηκε να έχει διαμορφώσει εσωτερικό χώρο και να καλλιεργεί με ειδικό εξοπλισμό συνολικά 28 φυτά κάνναβης ύψους έως 30 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης κατασχέθηκε ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης, που αποτελούνταν από ψηφιακό θερμόμετρο, χρονοδιακόπτη, θερμαινόμενη κουβέρτα και ανακλαστήρες φωτός.

Σε χώρους του σπιτιού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 9,3 γραμμαρίων και 2 κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος στη θέα των αστυνομικών προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης, ωστόσο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.