Skip to main content

Χαλάει ο καιρός, βροχές και καταιγίδες μέχρι την Παρασκευή

Το απόγευμα της Τρίτης αναμένεται να εκδηλωθούν καταιγίδες στη Θράκη και πιθανόν στην ανατολική Μακεδονία που τοπικά θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις

Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένονται σε αρκετές περιοχές της χώρας κυρίως από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή, σύμφωνα με το δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ.

Ειδικότερα το απόγευμα της Τρίτης αναμένεται να εκδηλωθούν καταιγίδες στη Θράκη και πιθανόν στην ανατολική Μακεδονία που τοπικά θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Από τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης αναμένονται ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Μακεδονία, τη Θράκη και την Ήπειρο και καταιγίδες τη διάρκεια της νύχτας στη Θεσσαλία. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν από ισχυρούς ανέμους.

Την Πέμπτη οι βροχές και καταιγίδες που θα σημειώνονται κατά περιόδους στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα είναι κατά τόπους ισχυρές και κυρίως στα κεντρικά και βόρεια θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Την Παρασκευή ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες καταιγίδες κατά περιόδους κυρίως στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, αλλά σταδιακά μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν.