Skip to main content

Χαλάει ο καιρός: Αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα είναι ισχυρά και πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις - Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου

Χαλάει ο καιρός σήμερα καθώς αναμένονται νεφώσεις που βαθμιαία από τα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα Ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα από τις μεσημβρινές ώρες θα είναι ισχυρά και πιθανόν συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.