Skip to main content

Castle Mall αποκαλείται το νέο εμπορικό κέντρο στη Δυτική Θεσσαλονικη

Εχει ήδη κατασκευαστεί το 90% του Castle Mall τον Οκτώβριο θα λειτουργήσει το Carrefour και τον Μάρτιο του 2009 τα 50 καταστήματα, ο κινηματογράφος το Σεπτέμβριο του 2010.

Το πρώτο του πολυδύναμο εμπορικό κέντρο αποκτά το Ωραιόκαστρο.
Πρόκειται για ένα νέο σύγχρονο   εμπορικό κέντρο, το Castle Mall προυπολογισμού 10 εκατ. ευρώ, που θα αποκτήσει η  δυτική Θεσσαλονίκη στην επέκταση του δήμου Ωραιοκάστρου  και αναμένεται να λειτουργήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Το Castle Mall κατασκευάζεται σε  έκταση 32.500τ.μ.  στη συμβολή των οδών Ζάππα και Μακεδονικού Αγώνα και υπάρχει προοπτική περαιτέρω επέκτασης του. Το νέο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης κατασκευάζεται  από την Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρία Κανταρτζής ΕΠΕ ιδιοκτησίας του κ. Βαγγέλη Κανταρτζή. Το έργο χρηματοδοτείται με ίδια κεφάλαια του κ. Κανταρτζή, δανεισμό και κεφάλαια τρίτων. Η συνολική διαχείριση του εμπορικού κέντρου ανήκει στην εταιρία διοίκησης και διαχείρισης Castle Mall, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει στη Voria.gr, η υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρίας κυρία Αδαμίδου .

Το έργο είναι σε εξέλιξη και αυτή την περίοδο παραμένει ανεκτέλεστο κατασκευαστικά το 10% του συνόλου του εμπορικού με την κατασκευή των κινηματογράφων και του πολυχώρου entertainment.


Ήδη από τη ζήτηση που υπάρχει καλύφθηκε το 50% των χώρων. Η Carrefour έχει συμφωνήσει  για την ενοικίαση χώρου.  Το χρονοδιάγραμμα έναρξης λειτουργίας για την Carrefour που θα λειτουργήσει στο εμπορικό κέντρο  είναι ο Οκτώβριος 2009, ενώ για όλα τα υπόλοιπα καταστήματα εμπορικής δραστηριότητας  το χρονοδιάγραμμα έναρξης λειτουργίας θα είναι ο Μάρτιος του 2010.

Αντίστοιχα, ο κινηματογράφος και ο πολυχώρος διασκέδασης θα βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία το Σεπτέμβριο του 2010. Μέχρι στιγμής έχουν μισθώσει χώρους  εταιρίες ανδρικής - γυναικείας ένδυσης, υπόδησης, κοσμήματα, φαγητού, cafe - bar, κινητής τηλεφωνίας, καλλυντικών, οικιακών ειδών, οπτικά, ζαχαροπλαστείου, εσωρούχων, κ.α.

Τα εμπορικά καταστήματα που φιλοξενεί το εμπορικό είναι 50 σε αριθμό των 70τ.μ. κι επιπλέον ο χώρος super market, παιδότοπου, θερινού θεάτρου, κινηματογράφου και πολυχώρου διασκέδασης. Η σύνθεση και η επιλογή των brands είναι επώνυμες εταιρίες με πετυχημένη πορεία στο χώρο τους.

 

Business Story
Off