Skip to main content

«Βουνό» τα προβλήματα στον ‘Αρη

Νοκ άουτ από την αναμέτρηση του Άρη με την Ατλέτικο Μαδρίτης τέθηκαν οι Τόνι Κάλβο και Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, ενώ εκτός πλάνων βρίσκονται και οι Νέτο, Τόχα και Τσέζαρεκ, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.
Νοκ άουτ από την αναμέτρηση του Άρη με την Ατλέτικο Μαδρίτης τέθηκαν οι Τόνι Κάλβο και Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, ενώ εκτός πλάνων βρίσκονται και οι Νέτο, Τόχα και Τσέζαρεκ, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο τεχνικός του Άρη Έκτορ Κούπερ αναφορικά με την ενδεκάδα που θα πρέπει να «κατεβάσει» την Πέμπτη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο έμπειρος προπονητής δεν θα μπορεί να υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τον τραυματία Τόνι Κάλβο, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει μέσα στις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη μετά το ταξίδι που πραγματοποίησε στην Ισπανία για να τακτοποιήσει κάποιο προσωπικό του πρόβλημα.
Ακόμα στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού δεν θα βρίσκεται και ο Τσεσνάουσκις, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε δύο εβδομάδες περίπου.
Τα προβλήματα του Αργεντινού πάντως δεν τελειώνουν στους δύο προαναφερθέντες, αφού δεν υπολογίζονται ούτε οι Νέτο, Τόχα και Τσέζαρεκ, που έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν τη μια αγωνιστική της τιμωρίας τους.

Δεδομένο το sold out

Παράλληλα, τεράστιο είναι το ενδιαφέρον των οπαδών του Άρη για το παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ελάχιστα είναι τα εισιτήρια που έχουν απομείνει, ενώ στις περισσότερες θύρες έχουν ήδη εξαντληθεί.
Το sold out της αναμέτρησης θεωρείται δεδομένο, αφού έχουν ήδη διατεθεί περισσότερα από 12.000 μίνι διαρκείας για τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Τέλος, από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του Άρη θα πραγματοποιούνται στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, γιατί οι βελτιωτικές εργασίες έχουν ολοκληρωθεί.

Δριμύ κατηγορώ από Κόντη κατά της διαιτησίας

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε για τη διαιτησία ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, ο οποίος προέτρεψε τους διαιτητές να παραιτούνται από μόνοι τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας των κιτρίνων:

«Οι διαιτητές είναι ανεξέλεγκτοι. Έπειτα από τραγικά λάθη θα έπρεπε να παραιτούνται από μόνοι τους. Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος, απλά υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στη διαιτησία και φταίτε κι εσείς γιατί δημιουργείτε θέμα μεγάλο όταν έχει να κάνει με έναν από τους "μεγάλους" της Αθήνας και υποβαθμίζετε το θέμα όταν έχει να κάνει με μικρότερες ομάδες και τον Άρη ή τον ΠΑΟΚ», είπε αρχικά και συνέχισε: «Το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι καλώς ή κακώς οι διαιτητές είναι ανεξέλεγκτοι, δεν φοβούνται ούτε την ΚΕΔ ούτε την ΕΠΟ. Είναι θέμα συστήματος ή θέμα φόβου του συστήματος που φοβάται να τους βγάλει εκτός για να μην εκτεθούμε στην ΟΥΕΦΑ, καθώς οι περισσότεροι είναι διεθνείς. Μόνοι τους πρέπει να παραιτούνται και να σταματάνε το ποδόσφαιρο, ας έχουν την ευθιξία-εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία να πω ότι τον έβαλε ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός, είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα;- πιστεύω ότι είναι κακοί, όχι ότι κάποιος τους παίρνει στο τηλέφωνο και τους λέει τι να κάνουν. Αν το πιστέψω και σταματήσω να πιστεύω στους θεσμούς, πρέπει να σταματήσω να κάνω αυτό που κάνω. Επικαλούμαι την ευθιξία των κακών διαιτητών να παραιτούνται μόνοι τους ή οι θεσμοί να κάνουν αυτό που πρέπει».