Skip to main content

Βουνό τα προβλήματα για Κούπερ

Εκτός από τους σίγουρα απόντες Νέτο, Πρίττα και Τζόνσον, ο Κούπερ δεν ξέρει αν μπορεί να υπολογίζει στους Λαμπριάκο, Ορτίθ και Βανγκέλι. Πιθανότατα θα είναι έτοιμοι οι Ναφτί και Κουλουχέρης. Εντός της
Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει της κυριακάτική αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Οκτώ παίκτες δεν προπονήθηκαν, με τον Κούπερ να περιμένει την αυριανή ημέρα για να μάθει σε ποιους μπορεί να βασιστεί.
Με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει πέρα από τις δεδομένες απουσίες των τιμωρημένων Νέτο και Πρίττα.
Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι Τζόνσον (θλάση στον δικέφαλο), Κόκε (πρόβλημα στους κοιλιακούς), Λαμπριάκος (θλάση στους προσαγωγούς), Ορτίθ (διάστρεμμα), ενώ πρόγραμμα φυσιοθεραπειών με αρκετές πιθανότητες συμμετοχής στον αγώνα ακολούθησαν ο Ναφτί και ο Κουλουχέρης.
Τρέξιμο συμπεριελάμβανε το πρόγραμμα για τους επίσης τραυματίες Βαγγέλη, Πιοβεζάν, Φρασέρι. Αύριο (15/5) το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία προπόνηση και στη συνέχεια ο Έκτορ Κούπερ θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι κυκλοφόρησαν και διατίθενται από το ARIS MOBILE τα εισιτήρια για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής των playoffs με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 21:15 στο Κλ. Βικελίδης. Αναλυτικά οι τιμές για τα εισιτήρια: ΘΥΡΕΣ: 1-3-4: 20 ευρώ. ΘΥΡΑ 2: 30 ευρώ. ΘΥΡΕΣ 5-6-9: 35 ευρώ. ΘΥΡΑ 7: 50 ευρώ.

Εντός της επόμενης εβδομάδος οι ετυμηγορίες του Κούπερ

Εκκαθαρίσεις επειγόντως και απαραιτήτως είναι το μήνυμα που ελήφθη από τους οπαδούς του Άρη για την ομάδα. Εντός της επόμενης εβδομάδας οι ετυμηγορίες του Κούπερ για το ρόστερ της ομάδας.
Δύο αγωνιστικές έχουν απομείνει ακόμη μέχρι το πέρας των πλέι οφ και στον Άρη ήδη σκέφτονται την επόμενη ημέρα. Η συμμετοχή από νωρίς στο «Europa League»  σημαίνει αυτόματα εγρήγορση, ετοιμότητα και συναγερμό εν όψει της νέας σεζόν, αλλά και του νέου ρόστερ που θα δημιουργηθεί, γεγονός που βρίσκει «σύμφωνο» και τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Εντός της επόμενης εβδομάδας ο Λατίνος τεχνικός θα παραδώσει στη διοίκηση της ομάδας τη λίστα με τις ετυμηγορίες, αλλά και τις αποφάσεις του για τους παίκτες που θα κουνήσουν μαντίλι από την ομάδα.

«Άρχοντας» στο τερέν

Ο 55χρονος κόουτς είναι αποφασισμένος να κάνει μεγάλες αλλαγές στο έμψυχο υλικό των «Κίτρινων». Λογικό γεγονός αν σκεφτεί κανείς ότι ο ίδιος ανέλαβε εντός του Νοεμβρίου του 2009, με την ομάδα να μην είναι δική του ουσιαστικά. Ο ίδιος άλλωστε εδώ και καιρό έχει πάρει το «χρίσμα» από τη διοίκηση για τη δημιουργία μιας ομάδας όπως ο ίδιος τη θέλει και την ονειρεύεται.
Ο στόχος της υπέρβασης άλλωστε είναι στα άμεσα πλάνα τόσο της διοίκησης όσο και του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Εντός της επόμενης εβδομάδας, ο τέως τεχνικός της Ίντερ θα παραδώσει πλήρη έκθεση με τις αλλαγές που επιθυμεί για τον Άρη. Παράλληλα, σίγουρο θεωρείται ότι θα υπάρχουν και κάποια ονόματα που θα προσελκύσουν την ομάδα εν όψει μεταγραφικής περιόδου.