Skip to main content

Βουλγαρία: Διαγωνισμοί Κρατικών Προμηθειών

Αναζήτηση αναδόχων εταιριών για την εκπόνηση τεσσάρων προγραμμάτων.
Σε τέσσερις προκηρύξεις διαγωνισμών για προμήθειες προς το βουλγαρικό δημόσιο προχώρησε η κυβέρνηση της γείτονος χώρας. Οι προκηρύξεις αφορούν τα εξής έργα:

α)εφοδιασμός με λογισμικό για τη διαχείρηση και διατήρηση ηλεκτρονικών υπολογιστών για την κάλυψη των αναγκών της δημόσιας εκπαίδευσης. Φορέας είναι το Υπουργείο Εκπαίδευσης, Νεότητας και Επιστήμης. Κατάθεση προσφορών μέχρι τις 26 Οκτωβρίου.

β)εφοδιασμός με μπαταρίες νικελίου- καδμίου τύπου 18KPH 100 P - 100 Ah για τις ανάγκες των βαγονιών τραμ τύπου T4D,T6B5, T6A2-BG, T6A2-Sf, T6M και T8M. Αρμόδιος φορέας η εταιρία «StolichenElektrotransport SA». Κατάθεση προσφορών μέχρι τις 5 Νοεμβρίου.

γ)παροχή συμβουλών και υποστήριξης για τη διαχείριση του προγράμματος που αφορά το αποχετευτικό σύστημα της περιοχής
Pernik. Φορέας είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση του δήμου Pernik και ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 225.200 λέβα. Κατάθεση προσφορών μέχρι τις 9 Νοεμβρίου.

δ)προετοιμασία και τεχνικός προγραμματισμός για το έργο αναβάθμισης του αποχετευτικού δικτύου και της διαχείρισης των υγρών αποβλήτων της πόλης Marten. Αρμόδιος φορέας είναι ο δήμος Rousse, με συνολικό προϋπολογισμό
382.800 λέβα. Κατάθεση προσφορών μέχρι τις 9 Νοεμβρίου.

Οι σχετικές πληροφορίες που αφορούν τους διαγωνισμούς βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.agora.mfa.gr/bulgaria.

Α.Μ